Gepost op 19 augustus 2021

Een houtkachel geeft een uniek soort warmte af en zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Bent u op zoek naar een goedkope houtkachel vrijstaand? Profiteer dan van het kwalitatief hoogstaande en voordelige aanbod van LekkerStoken.nl en wie weet geniet u binnenkort van uw eigen houtkachel!

Gepost op 19 augustus 2021

Er is niks lekkerder dan in uw eigen tuin genieten van de warmte van een buitenkachel. Zo kunt u op zomeravonden extra lang buiten zitten en zelfs in de winter genieten van de lekker warmte die een houtkachel geeft. Bent u op zoek naar een goedkope houtkachel voor buiten? Dan zit u bij LekkerStoken.nl goed!

Gepost op 30 augustus 2021

Bent u op zoek naar een gietijzeren houtkachel? Begrijpelijk, want een gietijzeren kachel is een namelijk aanwinst voor ieder huis – of tuin! Zoals de naam al weggeeft, wordt een gietijzeren houtkachel geproduceerd door gietijzer in een mal te gieten. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een mal zijn er veel verschillende vormen mogelijk – van klassiek tot modern.

Gepost op 26 november 2021

Er zijn verschillende manieren om een huis warm te houden, de meest voorkomende manier is door middel van gas. Maar zoals de afgelopen periode heeft aangetoond, zijn de prijzen van gas alles behalve zeker. Daarnaast is het in de toekomst nog maar de vraag of verwarmen met gas tot de mogelijkheden behoort, omdat steeds meer huizen ‘van gas af’ gaan. Het mag dan ook geen wonder heten dat veel mensen zich juist in deze tijd verdiepen in alternatieven voor gas. Eén van deze alternatieven is stoken met hout door middel van een houtkachel. Maar hoe verhoudt een houtkachel zich ten opzichte van verwarmen met gas? En hoe zit het met het milieu? U leest het in deze blog. 

Elburgerweg 37
8071 TANunspeet
Route

0341-700288
info@lekkerstoken.nl

Openingstijden
Wij zijn maandag t/m. zaterdag op afspraak geopend.Bel 0341-700288 of mail naar info@lekkerstoken.nl om een afspraak te maken.
info@lekkerstoken.nl
0341-700288
362