Terug naar overzicht

Een houtkachel voor in de veranda

Een houtkachel voor in de veranda

Dankzij een veranda kunt u zelfs wanneer de zomer ten einde is heerlijk buiten van uw tuin genieten. Toch jaagt de kou zelfs de grootste tuinliefhebber uiteindelijk naar binnen. Wanneer u het hele jaar door van uw veranda wilt genieten, is een verandakachel wellicht iets voor u. Want naast dat een houtkachel een aanwinst voor ieder huis is, is het tevens een enorme aanwinst voor iedere veranda of tuinhuis. Een houtkachel geeft een heerlijke warmte af en zorgt voor een gezellige sfeer. Bent u op zoek naar een verandakachel? Dan bent u bij Lekkerstoken.nl aan het juiste adres, bij ons vindt u houtkachels geschikt voor in uw veranda, tuinhuis of chalet! 

Waar moet u op letten bij een houtkachel in de veranda?

Bij de aanschaf van een verandakachel is het belangrijk om op het vermogen van de houkachel te letten. Omdat een veranda meestal niet afgesloten is, is er sprake van veel warmteverlies. Om de veranda toch voldoende op te warmen, dient het vermogen hoger te zijn dan een houtkachel die in een afgesloten ruimte gebruikt wordt want daar blijft de warmte immers veel beter hangen. Bent u op zoek naar een klassieke of moderne look voor uw veranda of tuinhuis? Een houtkachel draagt namelijk erg bij aan de uitstraling van het vertrek waarin deze geplaatst wordt, daarom is het belangrijk om na te denken welke stijl u nastreeft. Zo vindt u bij Lekkerstoken.nl klassieke en moderne houtkachels.

Gietijzeren houtkachel in de veranda

Het aansluiten van een houtkachel in de veranda

Het aansluiten van een verandakachel werkt volgens hetzelfde principe als het aansluiten van een houtkachel binnenshuis. En net als bij een houtkachel in huis, is het belangrijk om voor uw verandakachel correct aansluitmateriaal te gebruiken. Al het aansluitmateriaal dat u nodig heeft om uw houtkachel veilig te installeren vindt u in onze webshop. Besteed bewust aandacht aan het aansluitmateriaal en laat u desgewenst adviseren door onze stookexperts, we helpen u graag aan een mooie maar vooral veilige houtkachel.

Meer weten over onze houtkachels?

Wilt u een houtkachel in uw veranda plaatsen maar zit u na het lezen van deze blogs nog met vragen? Neem dan gewoon even contact  op met onze adviseurs. Wij geven graag antwoord op al uw vragen! U kunt onze kachels natuurlijk ook eerst in levende lijven komen bekijken in onze showroom in Nunspeet, de koffie staat klaar! 

Heeft u nog vragen?

Elburgerweg 37 (knulst vloeren)
8071 TA Nunspeet
Route

0341-700288
info@lekkerstoken.nl

Openingstijden
Wij zijn maandag t/m. zaterdag op afspraak geopend.Bel 0341-700288 of mail naar info@lekkerstoken.nl om een afspraak te maken.
info@lekkerstoken.nl
0341-700288
362