Ramiro H, Gietijzeren houtkachel Talvik 6 kw, 16-01-2020

Klantbeoordeling Talvik 6kw

“ Service is goed ”
Ramiro H, 16 januari 2020

We hebben een kachel gekocht in de winkel nadat we goed geholpen zijn. De extra onderdelen konden we meteen meenemen en een dag later hadden we een heerlijke kachel staan. De service is goed en je wordt snel geholpen.

Gietijzeren Houtkachel Malmö, review Qasa

Klantbeoordeling Malmö

“ Snel service ”
Rick V, 11 juni 2019

Mooie rustieke gietijzeren houtkachel online gekocht bij lekkerstoken.nl. Extra aansluit accessoires mee besteld die ik dacht nodig te hebben, nadat de bestelling was geplaatst werd ik gebeld met advies over een alternatief op het aansluit materiaal wat achteraf beter van pas kwam voor mijn situatie in de schouw. Een mooie snelle levering!

Lekkerstoken.nl Review Gietijzeren Houtkachel Kachel Nunspeet 3

Klantbeoordelingen

“ Warme aanbeveling! ”
D. van Dijk,

Via de krant terecht gekomen op Lekkerstoken.nl. We kregen een goed advies over de benodigde aansluitmaterialen en hebben dit samen met de kachel (type Ardenal) laten bezorgen bij ons thuis. Wij kunnen Lekkerstoken aan u aanbevelen! Ze zijn goedkoop, snel en ze hebben verstand van kachels!

Lekkerstoken.nl Review Gietijzeren Houtkachel Kachel Nunspeet 1

Klantbeoordelingen

“ Klein maar fijn ”
G. van Asselt,

Recent een klein formaat kacheltje aangeschaft bij Lekkerstoken.nl. We zijn op locatie wezen kijken en waren verrast door het assortiment. Inmiddels hebben we het kleine kacheltje in onze serre staan en genieten we bijna dagelijks van de warmte.

Lekkerstoken.nl Review Gietijzeren Houtkachel Kachel Nunspeet 2

Klantbeoordelingen

“ Top kwaliteit! ”
H. van den Berg, 7 mei 2018

Kachel uitgezocht via de website Lekkerstoken.nl. De kachel werd keurig netjes binnen een paar dagen tegen een net tarief in de woonkamer afgeleverd. Het aansluiten hebben wij zelf gedaan en was in een handomdraai geregeld. Wij genieten bijna wekelijks van deze top kachel en kunnen dit bedrijf aan anderen van harte aanbevelen!

Meer reviews
Elburgerweg 37 (knulst vloeren)
8071 TA Nunspeet
Route

0341-700288
info@lekkerstoken.nl

Openingstijden
Wij zijn maandag t/m. zaterdag op afspraak geopend.Bel 0341-700288 of mail naar info@lekkerstoken.nl om een afspraak te maken.
info@lekkerstoken.nl
0341-700288
295