Terug naar overzicht

Buitenkachel kopen? Kies voor LekkerStoken.nl

Geniet van uw eigen buitenkachel

Er is niks lekkerder dan in uw eigen tuin genieten van de warmte van een buitenkachel. Zo kunt u op zomeravonden extra lang buiten zitten en zelfs in de winter genieten van de lekker warmte die een houtkachel geeft. Bent u op zoek naar een goedkope houtkachel voor buiten? Dan zit u bij LekkerStoken.nl goed! Bij ons vindt u een ruim assortiment aan buitenkachels. Zo verkopen wij buitenkachel gietijzer, tuinhaard gietijzer, houtkachel veranda en houtkachel overkapping van topmerken als Nordflam en Bestfire. De kachels die u in ons assortiment vindt zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

 

 

Onderhoud van een buitenkachel

Een buitenkachel wordt blootgesteld aan de elementen en kan daarom eerder gaan oxideren. Sommige mensen vinden een roestige look juist mooi, in dat geval hoeft u geen extra onderhoud te plegen; het oxideren gaat immers vanzelf! Mocht u liever geen roestige buitenkachel willen, dan komt er wat onderhoud om de hoek kijken. De kachel kan vrij eenvoudig weer netjes gemaakt worden door deze op te schuren met een stukje schuurpapier en te verven met een bus spuitverf of kachelpoets. Door de kachel regelmatig in te smeren met (lijn)olie, kan verwering ook tegengegaan worden. Een gietijzeren buitenkachel die onder een afdak zoals een veranda staat, kan net zolang meegaan als een binnenkachel.

 

 

De eigenschappen van een gietijzeren tuinkachel 

Vrijwel al onze buitenkachels zijn vervaardigd uit gietijzer. Gietijzeren houtkachels zijn razend populair, en niet zonder reden! Gietijzeren kachels zijn gemaakt voor intensief gebruik en gaan zelfs bij dagelijks gebruik tientallen jaren mee. Doordat gietijzer gegoten wordt, zijn veel verschillende looks mogelijk. Van klassiek tot modern, kortom: Voor ieder wat wils!  Daarnaast houdt gietijzer warmte langer en beter vast dan andere materialen. Ook staat gietijzer bekend om het feit dat het materiaal veel stralingswarmte afgeeft. Ideaal als u met een groep mensen buiten rond de houtkachel wilt zitten! 

 

 

Koop uw buitenkachel eenvoudig en voordelig bij Lekkerstoken.nl

Overtuigd van het comfort dat een terraskachel gietijzer kan bieden? Wacht dan niet langer en bestel eenvoudig en snel één van onze buitenkachels. De kachels liever eerst even in het echt komen bekijken? Voel u dan van harte welkom in onze showroom in Nunspeet. Heeft u vragen over buitenkachels of houtkachels in het algemeen? Neem dan even contact met ons op, wij geven graag antwoord op al uw vragen!

Heeft u nog vragen?

Elburgerweg 37
8071 TA Nunspeet
Route

0341-700288
info@lekkerstoken.nl

Openingstijden
Wij zijn maandag t/m. zaterdag op afspraak geopend.Bel 0341-700288 of mail naar info@lekkerstoken.nl om een afspraak te maken.
info@lekkerstoken.nl
0341-700288
362