Terug naar overzicht

Houtkachel kopen? Kies voor LekkerStoken.nl

Houtkachel koop je bij LekkerStoken.nl

Een houtkachel geeft een uniek soort warmte af en zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Bent u op zoek naar een goedkope houtkachel vrijstaand? Profiteer dan van het kwalitatief hoogstaande en voordelige aanbod van LekkerStoken.nl en wie weet geniet u binnenkort van uw eigen houtkachel! De houtkachels die u in het assortiment van LekkerStoken.nl aantreft, zijn vooral vervaardigd uit gietijzer. Houtkachel gietijzer kent vele voordelen ten opzichte van andere materialen zoals staalplaat: 

  • Gietijzer houdt warmte langer en beter vast dan andere materialen.
  • Gietijzer geeft veel stralingswarmte af.
  • Doordat gietijzer erg dik is, is het materiaal beter bestand tegen hitte en gaat dus langer mee.
  • Doordat gietijzer gegoten wordt, zijn veel verschillende vormen mogelijk; van klassiek tot modern!

Een houtkachel binnen én buiten!

Hoewel onze houtkachels in eerste instantie voor gebruik binnenshuis bedoeld zijn, kunnen ze zonder problemen buitenshuis gebruikt worden. Houtkachel veranda of houtkachel overkapping? Geen enkel probleem. Met een buitenhoutkachel kunt u langer genieten van zomeravonden en zelfs in de winter heerlijk in uw tuin genieten van de warmte die een houtkachel afgeeft.

Houtkachel of pelletkachel?

Hoewel een pelletkachel op een houtkachel lijkt, zijn er wel degelijk verschillen. Een houtkachel zoals u die in ons assortiment aantreft, heeft een traditionele verbranding: U vult hem met hout en steekt dat vervolgens zelf aan met bijvoorbeeld een aanmaakblokje. Een houtkachel moet vervolgens handmatig bijgevuld worden. Een palletkachel is computergestuurd en beschikt over een reservaat voor houtpallets (kleine geperste houtblokjes) die de verbrandingsplaats continu voorziet van brandstof. Een pelletkachel is meestal voorzien van een elektrische ontsteking en kan dus volautomatisch werken met een thermostaat en tijdklok die regelt of de kachel moet branden en hoe hard de kachel moet branden.

Koop nu uw houtkachel!

Bent u overtuigd van het comfort dat een houtkachel u kan bieden? Koop dan eenvoudig de houtkachel naar uw keuze op onze webshop. Liever eerst de modellen in levende lijve bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze showroom in Nunspeet. Mocht u na het lezen van onze website nog vragen hebben over houtkachels, neem dan even contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Heeft u nog vragen?

Elburgerweg 37 (knulst vloeren)
8071 TA Nunspeet
Route

0341-700288
info@lekkerstoken.nl

Openingstijden
Wij zijn maandag t/m. zaterdag op afspraak geopend.Bel 0341-700288 of mail naar info@lekkerstoken.nl om een afspraak te maken.
info@lekkerstoken.nl
0341-700288
362