Waarom lekkerstoken.nl?

Lekkerstoken.nl is ontstaan uit een passie voor stoken en gietijzeren houtkachels. Wij zijn voor u opzoek gegaan naar gekwalificeerde en betaalbare houtkachels, waarmee u veilig kunt stoken. Dit resulteerde in verschillende gietijzeren houtkachels in verschillende stijlen en maten. Onze kachels zijn geschikt voor binnen, maar ook voor buiten onder uw veranda, in uw tuinhuisje of schuur. Alle gietijzeren houtkachels zijn direct leverbaar. Kom ook eens kijken in onze fysieke showroom. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Lekkerstoken.nl%2c Houtkachel Gotenberg

Alle gietijzeren en plaatstalen houtkachels zijn uitvoerig te bezichtigen in de webshop op onze website. Naast deze unieke kachel modellen leveren wij allerhande aansluitmaterialen van goede kwaliteit zodat uw veiligheid gewaarborgd is.

Maar wist u ook dat wij een fysieke showroom hebben ingericht in Nunspeet? U bent van harte welkom om de modellen in het echt te komen bezichtigen. Tevens kunt u desgewenst de kachel direct mee naar huis nemen.

Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Lekkerstoken.nl heeft zich als doel gesteld om hoge kwaliteit gietijzeren kachels tegen een lage prijs aan te bieden. Wij hopen op deze wijze onze passie voor stoken bereikbaar te maken voor een breed publiek. Profiteer ook van het ruime aanbod kachels en neem deel aan onze passie voor stoken!

Bekijk de kachels
Lekkerstoken.nl Review Gietijzeren Houtkachel Kachel Nunspeet 1

Klantbeoordelingen

“ Klein maar fijn ”
G. van Asselt,

Recent een klein formaat kacheltje aangeschaft bij Lekkerstoken.nl. We zijn op locatie wezen kijken en waren verrast door het assortiment. Inmiddels hebben we het kleine kacheltje in onze serre staan en genieten we bijna dagelijks van de warmte.

Elburgerweg 37 (knulst vloeren)
8071 TA Nunspeet
Route

0341-700288
info@lekkerstoken.nl

Openingstijden
Wij zijn maandag t/m. zaterdag op afspraak geopend.Bel 0341-700288 of mail naar info@lekkerstoken.nl om een afspraak te maken.
info@lekkerstoken.nl
0341-700288
264