Terug naar overzicht

Verschillende soorten kachel met oven

Kachel met oven

Bent u op zoek naar een veelzijdige houtkachel en wilt u de warmte die een houtkachel produceert optimaal benutten? Dan is een kachel met oven wellicht iets voor u! Een houtkachel met ingebouwde oven is ideaal om de warmte die uw kachel produceert te gebruiken voor bijvoorbeeld de bereiding van vers gebakken brood of pizza. Een kachel met een ingebouwd oventje wordt zowel binnenshuis als in buitenvertrekken neergezet en is een ideale aanvulling voor knusse winter- of zomeravonden! Een houtkachel met oven is daarnaast de perfecte aanvulling voor uw buitenkeuken. Want zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan op een koude winteravond naast de houtkachel zitten terwijl het brood vers gebakken wordt?  

De voordelen van een kachel met oven  

Het voordeel van een oven met ingebouwde kachel is dat de warmte die de kachel produceert twee doelen dient: Het opwarmen van uw vertrek en het bereiden van voedsel. Daarnaast is een houtkachel met inbouw oven een ideale sfeermaker voor ieder vertrek waar deze neergezet wordt. Want er is maar één geur die sfeervoller is dan de geur van een houtkachel, en dat is de geur van versgebakken brood! 

Houtkachel met oven en bakplaat

Verschillende soorten kachel met oven

Wanneer u in de markt bent voor een kachel met ingebouwde oven, is het goed om na te denken waarvoor u de oven precies wilt gebruiken. Zo zijn er houtkachels met een kleinere oven, zoals de Caliskan Model 302 7kw. Een kleinere oven is ideaal om zo nu en dan eens te gebruiken voor bijvoorbeeld kleine hapjes. Wilt u uw houtkachel met oven gebruiken als een tweede keuken? Dan is de Caliskan Model 214 wellicht iets voor u. Naast een oven beschikt deze variant tevens over een kookplaat! Met dit model kunt u vrijwel alles bereiden wat u wilt.

 Houtkachel met oven

Meer weten over de mogelijkheden van een kachel met oven?

Bent u na het lezen van deze blog geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die een kachel met oventje bieden? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Zij geven graag antwoord op al uw vragen rondom kachels met ingebouwde ovens. Uiteraard kunt u onze kachels ook eerst komen bekijken in onze showroom in Nunspeet.

Heeft u nog vragen?

Elburgerweg 37 (knulst vloeren)
8071 TA Nunspeet
Route

0341-700288
info@lekkerstoken.nl

Openingstijden
Wij zijn maandag t/m. zaterdag op afspraak geopend.Bel 0341-700288 of mail naar info@lekkerstoken.nl om een afspraak te maken.
info@lekkerstoken.nl
0341-700288
362